JEDYNY TAKI PROJEKT

Kongres Mięsny to jedyne tego typu spotkanie poświęcone w pełni branży mięsnej, łączące ze sobą kluczowych graczy wpływających na rozwój rynku:

producentów, przetwórców, dystrybutorów i eksporterów mięsa i wędlin
menedżerów zarządzających i kupców decydujących o zakupach do sieci handlowych
dostawców usług i rozwiązań dla producentów mięsa i wędlin oraz dla handlu

BEZCENNA WIEDZA O RYNKU I KONTAKTY BIZNESOWE

Kongres Mięsny 2019 dostarczy unikalnej wiedzy rynkowej i umożliwi wymianę doświadczeń między wszystkimi uczestnikami rynku. Skorzystaj z wielu możliwości.

prelekcje ekspertów na temat cen surowców, trendów i czynników kształtujących rynek mięsa i wędlin, perspektyw rozwoju poszczególnych segmentów, strategii produktowych
porady z zakresu polityki produktowej sieci handlowych, rozwijania eksportu oraz reklamy i marketingu
networking – indywidualne spotkania biznesowe, odbywające się w formule face-to-face. Rozmowy i konsultacje z najlepszymi specjalistami w swoich dziedzinach
targi TOP-produktów i usług
gala wręczenia nagród „Najlepsze stoisko mięsne 2019” oraz „Dystrybutor Roku: Mięso i wędliny 2019”

INTEGRACJA PRODUCENTÓW, DOSTAWCÓW USŁUG I HANDLU

Producenci mięsa i wędlin oraz dostawcy usług:
właściciele, członkowie zarządów, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, dyrektorzy ds. strategii i rozwoju – zarówno w charakterze prelegentów, wystawców, jak i uczestników.
Spożywcze sieci handlowe wszystkich formatów i hurtownie:
osoby zarządzające, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, category managerowie, managerowie ds. private labels.

KATEGORIE PRODUKTOWE REPREZENTOWANE NA KONGRESIE



KONGRES W LICZBACH


WYBRANI UCZESTNICY POPRZEDNICH EDYCJI

SIECI HANDLOWE


PRODUCENCI

USŁUGI

PATRONI


PANELIŚCI



RYNEK, TECHNOLOGIE I ZARZĄDZANIE
2 panele dyskusyjne (po 45 min) / 1 prezentacja głównego sponsora (30 min) / 8 prezentacji (15 min)
Koordynator: Łukasz Rawa


Kondycja i perspektywy branży mięsnej
Fuzje i przejęcia w sektorze mięsnym
Eksport mięsa – możliwości i zagrożenia
Usprawnienia w procesach technologicznych. Skuteczne strategie
Maszyny i urządzenia – czas innowacji
Efektywność energetyczna krok po kroku
IT: Narzędzia wspomagające zarządzanie
Higiena i bezpieczeństwo produkcji
Nowe przepisy, nowe wyzwania
Trendy na rynku pracy
Ubezpieczenia należności bez tajemnic
Finansowanie inwestycji – dobre praktyki
Zarządzanie łańcuchem dostaw mięsa i wędlin


RYNEK, TECHNOLOGIE I ZARZĄDZANIE
1 panel dyskusyjny (45 min) / 8 prezentacji (15 min)
Koordynator: Cezary Szczepański


Zmiany w stylu życia Polaków – jak wpływają na rynek?
Jak skorzystać na modzie na gotowanie
Konsumenci chcą znać historie produktów. Biznesowy storytelling
Innowacje produktowe w kategorii wędlin
Patriotyzm i lokalność w centrum uwagi
Prognozy popytu na mięso i wędliny
Nowe obszary współpracy producentów z sieciami
Stoisko mięsne – jak wygrać z konkurencją?
Efektywne zarządzanie cenami produktów mięsnych

*Organizator zastrzega sobie możliwość modyfikacji programu Kongresu.


REJESTRACJA


ZOSTAŃ PARTNEREM KONGRESU I KORZYSTAJ Z BIZNESOWYCH MOŻLIWOŚCI

KONGRES MIĘSNY 2019 to:



DLACZEGO WARTO?

  • Dotrzesz ze swoją ofertą do ściśle wyselekcjonowanej grupy odbiorczej
  • Nawiążesz bezpośrednie kontakty z osobami decydującymi o zakupach mięsa i wędlin do sieci sklepów
  • Poprzez udział w konferencji i prezentacje produktów podniesiesz prestiż swojej firmy i marki
  • Lepiej poznasz branżę i potrzeby Twoich partnerów biznesowych
  • Zdobędziesz nowych klientów!



KONTAKT DLA SPONSORÓW I WYSTAWCÓW



LOKALIZACJA

Marriott Hotel*****

Aleje Jerozolimskie 65/79,
00-697 Warszawa