Adam Adamczyk
Customer Solution Manager, SAP
Kamil Andrzejewski
senior business development manager, Plaut
Paweł Brzeziński
dyrektor handlowy ds. sprzedaży nowoczesnej, JBB
Renata Bugiel
partner, GKR Legal
 
Witold Choiński
prezes zarządu, Związek Polskie Mięso
Aleksander Dargiewicz
dyrektor, Krajowy Związek Pracodawców, Producentów Trzody Chlewnej 
Krzysztof Kaźmierczak
ekspert branży mięsnej
René Maillard
dyrektor, Belgian Meat Office
 
Grzegorz Majchrzak
prezes zarządu, Wielkopolski Związek Hodowców Trzody Chlewnej
Marta Marczak
dyrektor ds. strategii marek, PwC
Grzegorz Mech
strategic insight manager, GfK
Prof. Władysław Migdał
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych UR w Krakowie
 
Anna Olewnik-Mikołajewska
prezes zarządu,
Zakłady Mięsne Olewnik
Maciej Ptaszyński
dyrektor generalny
Polska Izba Handlu
Wiesław Różański
prezes zarządu
Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
Marta Skrzypczyk
dyrektor biura analiz makroekonomicznych sektora agro, bank BGŻ BNP Paribas
 
Bartosz Urbaniak
Head of Food & Agri Banking, CEE & Africa, bank BGŻ BNP Paribas
Ryszard Waśniewski
członek zarządu ds. operacyjnych, Superdrob
Jacek Zarzecki
prezes zarządu, Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego
Adam Zdanowski
współwłaściciel, ZM Wierzejki
 
Krystyna Ziejewska
prezes, Iławskie Stowarzyszenie Producentów Gęsi, prezes, Krajowy Związek Grup Producentów Rolnych, Izba Gospodarcza
Grzegorz Zych
wiceprezes, ZM Dobrowolscy