PREZENTACJE 2020

  1. Polski przemysł mięsny na ścieżce rozwoju
    Magdalena Kowalewska, Analityk Sektora Food & Agri, BNP Paribas
    Bezpośredni kontakt z Prelegentką, w celu pozyskania prezentacji:
    magdalena.kowalewska@bnpparibas.pl
  2. The Food Trust Programme, czyli jak budować zaufanie do produktów żywnościowych
    poprzez wykorzystanie nowoczesnych technologii cyfrowych w całym łańcuchu dostaw

    Radosław Małkiewicz, Menedżer zespołu Transport & Logistics, PwC
  3. Inwestycje w innowacje. Technologie, produktu i marka 
    dr Lech Wojciechowski, Kierownik zespołu badań i strategii, DUON
  4. Gospodarka w obiegu zamkniętym
    Piotr Bogucki, Wiceprezes, Bogucki Folie
  5. Dlaczego będziemy jeść mięso…?
    Paweł Nowak, Dyrektor zarządzający, Goodvalley
  6. Rola sprzedawców w procesie detalicznej dystrybucji produktów mięsno-wędliniarskich
    Krzysztof Kaźmierczak, Ekspert Rynku Mięsa, Modern Vision
//]]>